Pomysł na lokal gastronomiczny

Od tego zaczyna się każdy biznes. Klient przychodzi do nas z konkretną wizją swojego lokalu. Podaje jaki rodzaj gastronomii zamierza otworzyć (restauracja, bar, pub itp.), jaki jest metraż lokalu wraz z dokładnym planem pomieszczeń. Następnie omawiamy menu i podczas indywidualnej prezentacji w naszym Centrum Szkoleń Kulinarnych, pomagamy wybrać odpowiedni sprzęt gastronomiczny. Wieloletnie doświadczenie pozwala wskazać optymalne rozwiązania, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających restauratorów.Od tego zaczyna się każdy biznes. Klient przychodzi do nas z konkretną wizją swojego lokalu. Podaje jaki rodzaj gastronomii zamierza otworzyć (restauracja, bar, pub itp.), jaki jest metraż lokalu wraz z dokładnym planem pomieszczeń. Następnie omawiamy menu i podczas indywidualnej prezentacji w naszym Centrum Szkoleń Kulinarnych, pomagamy wybrać odpowiedni sprzęt gastronomiczny. Wieloletnie doświadczenie pozwala wskazać optymalne rozwiązania, które spełnią oczekiwania nawet najbardziej wymagających restauratorów.

Projekt technologiczny kuchni i zapleczy

Na tym etapie przygotowujemy indywidualny projekt technologiczny, który jest sprawdzony i opatrzony pieczątka rzeczoznawczy od spraw sanitarnych. Jest to gwarancja wykonania profesjonalnego zamówienia i wieloletniej funkcjonalności najwyższej klasy urządzeń gastronomicznych. Przygotowany indywidualnie projekt Klient otrzymuje bezpłatnie w ramach sfinalizowanej umowy na dostawę urządzeń gastronomicznych do jego lokalu.

Zamów projekt technologiczny

Realizacja projektu lokalu gastronomicznego

Zatwierdzony projekt technologiczny należy teraz profesjonalnie zrealizować. W tym celu nadzorujemy działania ekipy wykonawczej odpowiedzialnej za prawidłowe wykonanie przyłączy wodnych, elektrycznych i wentylacyjnych. Perfekcyjnie wykonana praca na tym etapie warunkuje prawidłowe podłączenie zaplanowanych w projekcie urządzeń gastronomicznych. Prowadzona przez nas koordynacja pracy eliminuje możliwość wystąpienia nieprzyjemnych niespodzianek i usterek na kolejnych etapach. Wzorowy nadzór jest również gwarancją szybkiego i sprawnego montażu urządzeń gastronomicznych.

Dostarczenie i montaż zamówionych urządzeń

Odpowiednio przygotowany lokal należy teraz wyposażyć w dobrany wcześniej sprzęt gastronomiczny. W pierwszej kolejności dostarczamy więc zamówione urządzenia, a następnie przechodzimy do jego montażu. Całość zadania realizujemy zgodnie z przygotowanym wcześniej projektem. Dzięki temu dokładnie wiemy w jakiej kolejności przeprowadzić działania montażowe, aby praca przebiegała sprawnie. Oczywiście, dostarczenie i podłączenie urządzeń gastronomicznych nie generuje dodatkowych kosztów.

Gwarancja na zakupiony sprzęt gastronomiczny

Oferujemy Państwu bardzo korzystny system gwarancyjny i pogwarancyjny zakupionych w naszym sklepie gastronomicznym urządzeń. Udzielamy 12 i 24 - miesięcznej gwarancji (w zależności od producenta) na wybrany asortyment. W razie ewentualnych problemów dysponujemy własnym zespołem wykwalifikowanych serwisantów. Szybka reakcja na zaistniałą sytuację i fachowa obsługa gwarantują nieprzerwane funkcjonowanie lokalu gastronomicznego w pełnym wymiarze godzin. Zamów serwis urządzeń gastronomicznych

Szkolenia, prezentacje nowych technologii i urządzeń

Do Państwa dyspozycji oddajemy własne zaplecze gastronomiczne, w którym prowadzimy działania w ramach naszego Centrum Szkoleń Kulinarnych. W tym doskonale przystosowanym miejscu, mogą Państwo przeszkolić swój personel w zakresie przygotowywania potraw przy użyciu nowoczesnych urządzeń gastronomicznych. Dzięki temu lokal może zacząć funkcjonować na pełnych obrotach z momentem oddania go do użytku.