Prezentacja kulinarna w naszym CSK

W czasie prezentacji przedstawimy Państwu kilka technik kulinarnych z wykorzystaniem nowoczesnych urządzeń, min: Pieca konwekcyjno - parowego

  • prezentacja
  • efektywne wykorzystanie pieca kp
  • przedstawienie oszczędności i praktyczna obsługa pieca

Smokera Retigo Vision

  • omówienie podstawowych zasad wędzenia
  • praktyczne zastosowanie wędzarki w piecach RETIGO

Schładzarko - zamrażarki szokowej INFINITI i pakowarki próżniowej VBN12

  • przedstawienie korzyści
  • omówienie gospodarki magazynowej
  • korzyści z produktów sezonowych

Pokaz poprowadzi nasz ekspert kulinarny RM GASTRO - Tomasz Nowak Prezentacja połączona z pokazem profesjonalnych urządzeń do obróbki dynamicznej firmy Hallde. Dla Państwa wygody prezentację prowadzimy w małych grupach (8-10 osobowych), co umożliwia aktywne w nich uczestnictwo. Dla umilenia czasu spędzonego w Centrum, zapraszamy do baru kawowego i na degustację przygotowanych przez kucharza i Państwa potraw.

Termin

Data: 18.10.2016 ( wtorek)
Czas trwania: 9:30 do 13:00

Koszty i zapisy

Koszt: prezentacja jest bezpłatna
Zapisy na stronie www.csk.biz.pl